/ / Blackjack Switch er sjovt og adspredende

Blackjack Switch er sjovt og adspredende

juli 9, 2018 1458 0
Blackjack Switch er sjovt og adspredende

Hvis du har fuldstændig styr på reglerne til klassisk Blackjack, kan det være, at du gerne vil have noget adspredelse. I det tilfælde kan Blackjack-variationen Blackjack Switch være sjov for dig at prøve af. I spillet får du mulighed for at bytte kort med dig selv, så du kan skabe to – forhåbentlig – perfekte hænder og dermed have en meget større sandsynlighed for at få de 21 eftertragtede point.

Med de to hænder bliver din sandsynlighed for at få blackjack meget større. Derfor er der også lavet nogle regler, så dealeren stadig har en fordel i forhold til dig. Først og fremmest er det, at dealeren må se på sine kort, inden spillet går i gang, hvis han eller hun har en 10’er, et billedkort eller et es liggende som sit åbne kort. I det tilfælde kan det være, at dealeren har blackjack. Har dealeren det, stopper spillet, og du mister dine penge, medmindre du da selv har blackjack – i det tilfælde får du dine penge igen.

Derudover taber dealeren ikke, hvis han eller hun rammer 22. I det tilfælde går spillet lige op, og spillerne får deres bets igen – medmindre du har blackjack, så vil du stadig få en gevinst. Når du spiller Blackjack Switch, får du dog ikke lige så mange penge for en blackjack som i klassisk Blackjack. I Blackjack Switch får du 1:1 for en blackjack, modsat i klassisk Blackjack hvor du får 3:2.

Dine fordele ved Blackjack Switch

Men som sagt har du også en række fordele, når du spiller Blackjack Switch. Først og fremmest har du to hænder, som du har mulighed for at bytte kort imellem. Du må bytte det sidste kort, som du modtager til hver hånd. Det giver dig mulighed for at sammensætte en langt bedre hånd.

Derudover har du mulighed for at spille på Super Match. Der spiller du på, om du kommer til at få et eller flere par fordelt på dine to hænder, eller om du kommer til at få flere ens på hånden. Du skal spille på det, inden du får dine kort.

Har du et par, får du dit bet igen 1:1. Har du tre ens, får du pengene 5:1 igen, har du to par, får du 8:1 igen, mens du ved fire ens får bettet 40:1 igen. Parrene og de ens kort er på tværs af de to hænder, som du har.

 

Copyright tilhører spilonlinedk.dk