/ / Lyst til at prøve en nemmere version af Blackjack? Spil Double Exposure Blackjack

Lyst til at prøve en nemmere version af Blackjack? Spil Double Exposure Blackjack

juni 29, 2018 1312 0
Lyst til at prøve en nemmere version af Blackjack? Spil Double Exposure Blackjack

Når du har spillet almindelig Blackjack, har du sikkert en gang eller to tænkt: “Gid jeg kunne se, hvilke kort dealeren har!”. Det ville da også være med til at gøre spillet så meget nemmere for dig, hvis du kunne det, og der findes rent faktisk en Blackjack-version, hvor det lige præcis er muligt. Den bliver kaldt Double Exposure Blackjack, og i den har du både mulighed for at se dealerens kort og vide præcis hvilke regler, som han eller hun skal spille efter. Det er med til at gøre det meget nemmere for dig at spille.

Der er dog selvfølgelig også en hage ved, at det er så meget nemmere for dig at spille. Den er, at du ikke får udbetalt lige så mange penge, hvis du vinder. Du kan kun få udbetalt pengene 1:1, lige meget hvor gode dine kort er. Hvis du spiller for underholdningens skyld, eller hvis du søger noget variation i dit spil, vil det være oplagt for dig, at du spiller denne form for Blackjack.

Sådan spiller du Double Exposure Blackjack

I Double Exposure Blackjack starter både du og dealeren med at få to kort. Dealerens kort ligger på bordet med billedsiden opad. Du ved derfor med det samme, om du skal have et kort mere, eller om du skal holde.

Fordi denne version af Blackjack er så meget nemmere for dig, er der lavet nogle lidt andre regler, så huset stadig kommer til at have en fordel. Det er først og fremmest, at det er huset, der vinder, hvis du og dealeren har lige gode kort. Derudover vinder de selvfølgelig også, hvis dealeren har bedre kort end dig. Reglen med de lige gode kort bliver nogle gange tolket som, at det også er huset, der vinder, hvis både du og dealeren har 21. Det er vigtigt, at du undersøger det, inden du begynder at spille.

Strategi for at spille Double Exposure Blackjack

Når du ved, om dealeren har bedre kort end dig eller ej, ved du, om du skal have et kort mere. Hvis du har dårligere kort end dealeren, kan det altid bedst betale sig for dig, at du tager et kort mere – også selvom det kan betyde, at du kommer over 21, og at du dermed taber spillet. Hvis du ikke får et kort mere, har du jo alligevel tabt, fordi dealeren har bedre kort end dig. Derfor kan du lige så godt gøre forsøget.

Copyright tilhører spilonlinedk.dk