/ / Sørg for at have en strategi, når du spiller Caribbean Stud Poker

Sørg for at have en strategi, når du spiller Caribbean Stud Poker

juni 26, 2018 1187 0
Sørg for at have en strategi, når du spiller Caribbean Stud Poker

Når du spiller Caribbean Stud Poker, spiller du mod dealeren, og huset vil altid have bedre odds for at vinde over dig. Derfor er det vigtigt, at du har lagt en klar strategi fra start af. Det er med til at give dig en større chance for at vinde.

Både når du spiller i virkeligheden, og når du spiller online, er Caribbean Stud Poker et sjovt og underholdende spil. Du slipper for at skulle bluffe over for de andre spillere, fordi du kun spiller mod dealeren. Til gengæld handler det om, at du skal regne ud, om du har bedre kort end dealeren. Er du mere til analysedelen af poker og ikke så meget til bluff-delen, vil det være det rigtige spil for dig.

Sådan spiller du Caribbean Stud Poker

Du skal starte med at placere et startbet. Det kaldes også en ante. Derefter får du fem kort, og dealeren får et enkelt kort. Hvis du har virkelig dårlige kort, bør du folde nu. Det er en vigtig strategi for ikke at tabe for mange penge. Har du derimod gode kort, fortsætter spillet, og dealeren får fire kort til.

Dealeren skal have et es og en konge, for at spillet kan fortsætte. Du ved derfor, at du skal have gode nok kort til at kunne slå et es og en konge. I almindelig poker vil mange have en tendens til at smide mindre par væk, men det er en dårlig ide i Caribbean Stud Poker. Du har en meget større sandsynlighed for at få par og for, at de kan blive til noget.

Avancerede strategier til Caribbean Stud Poker

Strategierne, der er beskrevet ovenfor, er de mest basale strategier, som du kan holde dig til, når du er nybegynder. Når du har fået dem på plads, kan du begynde at spille med nogle af de mere avancerede strategier.

Sidder du selv med et es og en konge på hånden, ligesom dealeren, er der nemlig en række måder, du kan spille på, for at øge dine chancer for succes.

Du bør kun hæve, hvis:

-dit tredje kort er en dame eller knægt. Derudover skal dealerens synlige kort være en konge eller et es, for at du er sikker på, at denne strategi virker.

-dealerens kort er lavere end en konge, og det danner et par med et kort, som du sidder med.

-dit tredje kort er en dame, og dealerens synlige kort er dårligere end dit fjerde kort.

Copyright tilhører spilonlinedk.dk