/ / Sådan kommer du i gang med at spille på baseball

Sådan kommer du i gang med at spille på baseball

august 6, 2018 3253 0
Sådan kommer du i gang med at spille på baseball

Baseball er ikke slået så meget igennem herhjemme i Danmark. Her spiller vi mest rundboldt – og mest på et meget lavt, men også meget hyggeligt niveau. I USA er baseball dog en kæmpe sport, hvor de afholder to store ligaer, National League og American League. Hvis du gerne vil i gang med at spille på baseball, er det derfor den amerikanske, du skal satse på.

I baseball er der et udehold og et indehold. Det gælder for indeholdet om at få så mange spillere som muligt til at løbe hele banen rundt, så får de et point. For udeholdet gælder det om, at de skal have indeholdets spillere dømt ude. Når indeholdet har tre spillere, der er dømt ude, skifter de to hold.

I meget sjældne tilfælde kan det hold, der starter inde, spille så godt, at udeholdet slet ikke kommer ind. Det kaldes en Perfect Game og sker kun 1 ud af 15.000 gange.

Sådan spiller du på baseball

Når du spiller på baseball, har du mulighed for at placere tre forskellige bets på spillet. Du kan vælge kun at spille på det ene bet eller at satse på alle tre bets på en gang. De tre bets er Money Line, Run Line og Total.

Money Line bets

I Money Line spiller du på, hvilket af de to hold der vinder. Det er altså på den ene side et ret simpelt bet. På den anden side handler det jo om for dig, at du skal finde ud af, hvilket af de to hold der rent faktisk har en mulighed for at vinde.

For at gøre det, er der to ting, du kan se på. Først og fremmest er det en god ide, at du ser på, hvem der er pitcher, altså den, der kaster bolden til ham, der skal slå. Dennes evner har stor betydning for, hvordan kampens udfald kommer til at være.

Udover pitcheren skal du også se på dem, der skal slå til bolden. Du kan finde deres statistikker på nettet og på den måde lave din egen analyse af, hvem, du tror, vil vinde.

Run Line og Total bets

I Run Line bets skal du gætte på, hvor mange point de to hold kommer til at få. Det er altså et væsentligt sværere bet end Money Line.

Ved et Total bet skal du regne ud, hvor mange point der i alt ender med at være i kampen. Hvis du er god til at lave et Run Line bet, vil du derfor helt sikkert også være god til at lave et Total bet.

Copyright tilhører spilonlinedk.dk