/ / No-Flop Pineapple har fokus på analyse, ikke bluff

No-Flop Pineapple har fokus på analyse, ikke bluff

juni 29, 2018 1371 0
No-Flop Pineapple har fokus på analyse, ikke bluff

Poker er kendt for at være et spil, hvor du skal bluffe, men når du spiller variationen No-Flop Pineapple, er det ikke noget, som du behøver at tænke på. Her skal du udelukkende have analysebrillerne på for at finde ud af, om de to kort, som du har på hånden, og de to kort, der ligger på bordet, er gode nok til, at du kan slå dealeren. Er de det, vinder du. Det er derfor på mange måder et meget simpelt spil, men også et spil, hvor du skal holde tungen lige i munden; som i mange andre casinospil har dealeren nemlig en fordel i forhold til dig.

Reglerne for No-Flop Pineapple

Du skal starte med at lægge et såkaldt ante bet, inden du overhovedet får dine kort. Derefter får du tre kort på hånden, og der kommer til at ligge to kort med bagsiden opad. Du skal nu bestemme dig for, hvilket kort du vil skille dig af med. En god begynderregel er, at du skiller dig af med det laveste, men der er mange analyser af, hvilket kort det er mest fordelagtigt for dig, at du smider. Du må ikke vise til dealeren og de andre spillere, hvilket kort du har skilt dig af med.

Derefter vender dealeren det første kort. Hvis det ikke passer sammen med dine kort, og du i forvejen har ret dårlige kort, kan det være en ide, at du folder nu. På den måde mister du kun din ante og ikke yderligere penge. Har du gode kort, skal du lægge et bet, der er dobbelt så stort som din ante.

Dealeren vender det andet kort. Det er først nu, dealeren skal skille sig af med sit tredje kort. Det er derfor huset kommer til at have en kæmpe fordel i forhold til dig. Når dealeren har valgt et kort fra, for at få den bedst mulige hånd, bliver kortene afsløret, og vinderen fundet.

Tre forskellige udfald af No-Flop Pineapple

Når kortene bliver afsløret, er der tre mulige udfald:

-Dine kort er dårligere end dealerens

-Dine kort er bedre end dealerens

-Dine og dealerens kort er lige gode

Er dine kort dårligere, mister du selvfølgelig dit bet og din ante. Er dine kort bedre, får du dit bet og din ante tilbage plus en bonus, alt efter, hvor meget bedre dine kort er. Er dine og dealerens kort lige gode, bliver din ante og dit bet rykket til et nyt spil.

Copyright tilhører spilonlinedk.dk