/ / Læg den rigtige strategi i Catch a Wave

Læg den rigtige strategi i Catch a Wave

juni 29, 2018 1407 0
Læg den rigtige strategi i Catch a Wave

Den meget hurtige version af reglerne til casinospillet Catch a Wave er, at du skal gætte, om det næste kort i spillet bliver højere eller lavere, end det kort, der lige er blevet spillet. Det kan lyde som rent gætværk, men der findes faktisk en strategi, der øger din sandsynlighed for at vinde.

I spillet handler det om at vide, hvornår du skal holde, og hvornår du skal blive ved med at gætte. Du skal have gættet rigtigt seks kort i træk for at fange en bølge eller catch a wave, som de jo siger på engelsk. Deraf selvfølgelig spillets navn.

Når du skal finde ud af, om du skal spille videre, eller om du skal fortsætte, er det en fordel, at du kan huske de kort, der er blevet spillet tidligere. Det gør det nemmere for dig at finde ud af sandsynligheden for, om du skal holde eller ej. De fleste vælger et spænd af kort, inden for hvilket de vil holde. Det kan for eksempel være 5 til 10. Der vil det være for svært at sige, om dit bet kommer til at være højere eller lavere.

Dealerens tur i Catch a Wave

I Catch a Wave spiller du udelukkende mod dealeren og ikke mod andre spillere. Når du har haft din tur, skal dealeren derfor også have sin tur, hvis du har valgt at holde. I det tilfælde spiller dealeren videre med dine kort. Ved den første tur skal dealeren sige, at næste kort bliver højere, hvis der ligger en syver eller lavere på bordet. Omvendt skal dealeren sige, at næste kort bliver lavere, hvis der ligger en otter eller højere på bordet.

Ved den anden tur holder dealeren, hvis der ligger et kort mellem 5 og 10, siger højere, hvis der ligger et kort under fire, og lavere, hvis der ligger en knægt eller et højere kort (i Catch a Wave er esset det højeste kort).

Hvis dealeren gætter forkert, får du dit bet tilbage 1:1, hvis du rammer en bølge får du dine penge tilbage 6:1, og når dealeren holder, regner I ud, hvem der har gættet rigtigt flest gange. Hvis det er dig, vil du få din gevinst igen det antal gange, som du har flere kort end dealeren. Hvis dealeren har gættet rigtigt to gange, og du har gættet rigtigt fem gange, får du dine penge 3 gange igen, fordi forskellen er tre.

Copyright tilhører spilonlinedk.dk